Скляний посуд

Набори скляного посуду
Набори скляного посуду
 Декантери
Декантери
 Приладдя для бару
Приладдя для бару
Відра для льоду
Відра для льоду
Графини
Графини
Ікорниці
Ікорниці
Келихи
Келихи
Попільнички
Попільнички
Склянки
Склянки
Фруктовниці
Фруктовниці
Чарки
Чарки
Показати більше

Ще зовсім недавно важко було уявити, що скло може бути використано на кухні для складних завдань, а поняття купити скляний посуд міцно асоціювалося з придбанням келихів, графинів, салатників. Однак останнім часом, завдяки інноваційним розробкам, прогрес суттєво розширив сферу використання такого посуду за звичайні межі.

Створення нового, термостійкого матеріалу призвело до появи на кухні скляного посуду для запікання, перевагу якого оцінили багато господинь. А процес щоденного розігрівання їжі важко уявити без використання скляного посуду для мікрохвильової печі.

Види скляного посуду

Наразі виробники пропонують такий асортимент скляного посуду:

  • Каструлі. Дозволяють приготувати багато страв, при цьому мати змогу постійно спостерігати за цим процесом, завдяки прозорим стінкам. Крім того, скляний посуд з кришкою тривалий час утримує потрібну температуру, зберігаючи продукти придатними до їжі.

  • Термостійкий скляний посуд. Призначений для приготування жареного плову, рагу. М'ясні страви в такому посуді виходять більш соковитими та мають насичений смак. Також в ньому чудово виходять овочеві та рибні страви. Весь  термостійкий скляний посуд для духовки в магазині представлено від провідних виробників.

  • Посуд та форми для випікання. Ще одне оригінальне та зручне рішення, яке дозволяє створювати вдома справжні кулінарні шедеври. Їх гідно оцінили не лише господині, а й професійні кондитери. Щоб зробити процес приготування приємнішим, придбайте в додаток до такого посуду набір столового приладдя з нержавіючої сталі на нашому сайті.

Як використовувати скляний посуд

Слід пам'ятати, що, незважаючи на його міцність і довгий процес обробки та загартування, передусім ця скляний посуд, тому він вимагає особливого ставлення та догляду.

Дотримання простих правил подовжить строк експлуатації виробів:

  • Нагрів посуду, а також його охолодження повинні відбуватися одночасно з духовкою, з поетапним збільшенням температури.

  • При витяганні скляного посуду з духовки або жарової шафи слід уникати його контакту з холодною або вологою поверхнею.

  • Також слід уникати різких перепадів температур та примусового охолодження.

 

Відкрити кошик

У кошику порожньо!

text_callback